Arcfiatalítás

Az arcfiatalítás egy olyan folyamat, ahol egy egyénre szabott kezelési tervvel és műtét nélkül azonnal látható eredményeket biztosítunk, felépülési idő nélkül.

Érdemes már fiatalon a harmincas éveink elején igénybe venni, így biztosítjuk, hogy a bőr ne öregedjen az idő múlásával és hosszan megőrizze fiatalságát. A tű és szike mentese arcfiatalító kezeléseinkkel kevesebb lesz a ránc és feszesebb lesz a bőr, mindezt tartósan és természetes úton érjük el.

arcfiatalítás

Egy arcfiatalító kezelés során nem csak az arcot kezeljük, hanem a nyak és a dekoltázs területein is hatékonyan juttatjuk be a hatóanyagokat a bőr mélyebb rétegéibe, amitől a kezelt terület rugalmasabbá és fiatalabbá válhat. Akár az arcon lévő hegeket és pigment foltokat is halványítani képes ez az eljárás.

A célunk, a biológiai arcfiatalítással, hogy a bőr természetes regenerációját elősegítsük, illetve fokozzuk. Az idő múlását már újabbnál-újabb technológiákkal tudjuk lassítani. Az arcfiatalítás során nagyon fontos a bőrtípusnak megfelelő táplálás.

Első lépésben egy bőrcsiszolást végzünk, amely eltávolítja az elhalt, elöregedett hámsejteket, ezáltal a bőr légzése és oxigénfelvétele fokozottabbá válik. Így ezen a területen hatékonyabbá tudjuk tenni az antioxidánsok, az ásványianyagok bejutását és felszívódását a mélyebb rétegekben.

Szalonunkban számos kezeléssel tudjuk a kívánt hatást elérni, személyre szabott kezelési tervvel. Rengeteg fajta műtét nélkül eljárást tudunk biztosítani vendégeinknek, mint például: mezoterápia, take-ten, octoline ultrahangos kezelés, lipo zero.

Az fentebb felsoroltak közül mindegyik egy természetese úton történő eljárás, ahol az egyéni igényeknek és bőrtípusnak, kornak megfelelően tudjuk elősegíteni, hogy a bőr újra visszanyerje természetese színét és szerkezetét-állapotát. A megfelelő eredmény elérés érdekében, segítünk kiválasztani a megfelelő otthonápolási termékeket, így garantálva a szalonban kapott hatás tartósságát.