(1) 251-59-52 +36-30-436-60-80

TAKE-TEN

4.500 Ft. / alkalom

Bérletben 10 alkalom fizetendő +1 alkalom ajándék

20 perc

Bemutatjuk a világ egyetlen tíz perces Face Lift eljárását, arcod személyi edzõjét.

Az arcizmok tömegének csökkenésével okozza a petyhüdt, lógó arc jelenségét. Az idõ múlásával bőrünk kollagéntermelése is egyre csökken, ami bõrünk rugalmasságát biztosítja, majd drámai módon lelassul. Ezen tud hatékonyan segíteni a TAKE TEN.

 

Egyedülálló, az arc gimnasztikáját elõsegítõ forradalmi újítás, amely az orvostudomány módszereivel kutatott és fejlesztett, licensszel védett kezelési eljárás.

10 +1 ÉRV, amiért kihagyhatatlan a TAKE TEN?

taketen

A Take Ten-nel már a kúra elsõ alkalma jól látható eredményt hoz: amiatt, hogy javul a folyadékkeringés, növekszik az arc izmainak tömege. Ez az, ami megmutatja a kezelés eredményességét, és az arcon is látszik. Megemelkednek a vonások, ráncok, fiatalossá és frissé válik a fáradt és fakó arc – egészséges színt kap.

KELLEMES „MELLÉKHATÁSOK:

MENNYI IDŐT VESZ IGÉNYBE A KEZELÉS?

A kezeléseket kényelmesen és gyorsan lehet elvégezni (egy alapkezelés mindössze 10 perc), így búcsút mondhatunk a hosszas beavatkozásoknak: akár egyórás ebédidõ alatt is alkalmas egy szike és tû nélküli Face Lift kezelésre, miközben kipihenheti a délelõtt fáradalmait.

Kúraszerűen ajánlott a kezelés, ami mindössze 10 alkalom: 5 hét alatt 10 x 10 perc.

Neves színésznőnk, Csomor Csilla nyilatkozott a Take Tenrõl:

"Egész életemben ellene voltam olyan módszernek, amellyel idegen anyagot juttatnak be mesterségesen a szervezetbe. A vágástól, szúrástól ódzkodok. A Take Ten elõnyére válik, hiszen nem mesterséges. Minden olyan embernek ajánlott, akinek munkakörében elengedhetetlen a jó megjelenés."
CsomorCsilla
Csomor Csilla
Színésznő
CsomoriCsilla