ANTI-AGEING

Anti-ageing kezelésenk célja, a biológiai bőrfiatalítás és annak regenerálódásának elősegítése. A korral való változásokat ma már újabbnál-újabb technológiával tudjuk kezelni. Az arcbőr fiatalításánál, feszesítésénél nagyon fontos a bőrtípusnak megfelelő táplálás. Első lépésben egy bőrcsiszolást végzünk, amely eltávolítja a bőr elhalt, elöregedett szarusejtjeit. Arcbőrünk légzése, azaz oxigénfelvétele fokozottabbá válik, így a megnövekedett felszívódási ferületen hatékonyabbá tudjuk tenni az antioxidánsok, vitaminok, ásványi anyagok bejutását a bőr mélyebb rétegeibe. Octoline készülékünk ultrahangos kezelőfejével lehetőség van az arcbőr igényeinek megfelelő hatóanyag bevitelére, bőrtáplálásra, bőrfeszesítésre.

anti ageing

Arcbőrünk feszesítését tovább tudjuk fokozni szalonunkban található Take-Ten, Lipo-Zero készülékünkkel.

Take-Ten arckezelésünk stimuláló, mélyizom tornát végez erősítve az arcbőr tartó mélyizmait. Már az első alkalommal úgynevezett „arcizomláz” kellemes hatását érezhetjük. Láthatjuk, hogy arcunk tónusa, struktúrája feszesebb, erősebb, kontúrozottabb.

Arcfeltöltés LipoZero készülékünkkel történik. Azonnali változás már az első kezelés után. Ebben a kezelésben az ultrahang hőhatásán keresztül a bőr kollagén és elasztin rostjait stimuláljuk. Fokozottabb működésre inspiráljuk az újabb rostok keletkezését. Javul arcbőrünk keringése, oxigén és tápanyag felvétele.

Végeredményben egy tónusosabb, feszesebb, fiatalabb, üdébb, szebb sugárzó arcot kapunk az anti-ageing kezelésünk során.