(1) 251-59-52 +36-30-436-60-80

LIPOZERO

AZ ÁLOMALAK TÖBBÉ MÁR NEMCSAK ÁLOM!

5-14.000 Ft

30 perc LIPOZERO kezelés+ 30 perc AJÁNDÉK hullámmasszázs/ alkalom

A kezelés menete: a kezelendő terület diagnosztizálása, magas anyagcserefokozó és gélkrém bemaszírozása, 10 perc kavitációs zsírbontás+ 10 perc rádiófrekvenciás feszesítés+ 10 perc pulzáló vákuum masszázs+ 30 perc hullámmasszázs a zsírtartalom és a salakanyagok elvezetésére

A LIPOZÉROVAL, összesen öt kiváló önmagában is eredményes csúcstechnológiát alkalmazunk.

Egy kezelésben nemcsupán a zsírbontásról gondoskodunk, hanem a bőr feszesítéséről is.

Milyen technológiákkal kezelnek?

lipozero

Ezek kombinációjával, lenyűgözően látványos zsírbontó és bőrfeszesítő eredményeket érhetünk el. Kíméletesen, de mégis tartósan tudjuk elérni a kívánt eredményeket. A vendég adott problémájára, adott területekre személyreszabottan állítjuk össze a kezelési tervet és kombináljuk az eljárásokat.

Milyen problémákra nyújt megoldást?

Hogyan működik?

A kezelőfejekben lévő RF és a kavitáció együttesen eredményesen bontják a zsírt, miközben a rádiófrekvencia gondoskodik a bőr feszesítéséről is.

A Rf+ LED kezelőfejjel teljesen átmasszírozzuk, átdolgozzuk a kötőszövetet, feltörjük a zsírdepókat, fokozzuk a keringést, végül a kezelt területről elszállítjuk a salakanyagokat és a lebonott zsírokat.

 

SZERETNÉ HA KISEBB MÉRETŰ RUHÁT HORDHATNA ÉS KÖZBEN A BŐRE IS FESZESEDNE?

 

Jelentkezzen be egy ingyenes állapotfelmérésre, hogy segítséget adhassunk, mi az Ön számára a legcélravezetőbb alakformálási eljárás. Nem veszíthet semmit, maximum pár hasznos információval lesz gazdagabb.