(1) 251-59-52 +36-30-436-60-80

OCTOLINE ARCFIATALÍTÓ KEZELÉS

8.500 Forint

A kezelés időtartama

60 perc

octoline

Kezelés menete

 

  • HIDROBRÁZIÓ

Speciális mechanikus tisztítás során (sonoforézis) egy spatula formájú kezelőfejjel, melynek apró rezgéseivel mechanikusan tisztítjuk-nyitjuk  meg a bőr pórusait, és így hatékonyabb bejutást biztosítunk a hatóanyagok számára.

 

  • OXYJET PEELING

A kezelőfejjel segítségével, az oxigén és a vízpermetet szuperszonikus sebességgel (200m/s!) juttatjuk a bőr mély rétegeibe, ezáltal növeljük a bőr természetes rugalmasságát. Hatékonyan távolítjuk el  a bőr felszínén található elhalt hámsejteket

Belülről hidratáljuk, töltjük fel a szöveteket, így a kollagén és elasztin termelését növeljük.

 

  • IONTOFORÉZIS – AKTÍV HATÓANYAGBEVITEL

A kezelőfejek változatos formájuknak köszönhetően,, még a szemkörnyék nehezebben részét is elérjük, így biztosítva a mélyrétegű  hatóanyag bejuttatást az arc minden területére.

Az aktív hatóanyagokat 10-szer(!) gyorsabban tudjuk bejuttatni a bőrbe, mint krémzés által. Az elektromos áram a hatóanyagok aktív bevitele mellett a vérkeringést is fokozzuk. A biológiailag aktív ionokkal aktiváljuk a sejteket, ezáltal segítjük elő a bőr megújulását.

 

  • LIFTING ARC MASSZÍROZÁS

Speciális fogásokkal-lifting masszázst végzünk az arc-nyak-dekoltázs területén, kiemelt figyelmet fordítva az arc tónusának megemelésére az arc feszesítésére.

 

  • OXYGÉN SPRAY Hidratálás és Oxigénizáció

Kellemes permettel a bőr mély rétegein áthatolva, belülről hidratáljuk, töltjük fel a szöveteket, A kezelési hatására megnöveljük a mikrokeringést amivel segítjük az  arc fiatalítását.

  • ALGÁS PEEL-OFF MASZK felvitele