(1) 251-59-52 +36-30-436-60-80

OCTOLINE ARCFIATALÍTÓ KEZELÉS

10.000 Forint

A kezelés időtartama:

60 perc

octoline

Kezelés menete:

1. HIDROBRÁZIÓ

A speciális mechanikus tisztítás során (sonoforézis) egy spatula formájú kezelőfejjel, melynek apró rezgéseivel mechanikusan tisztítjuk-nyitjuk  meg a bőr pórusait, és így hatékonyabb bejutást biztosítunk a hatóanyagok számára.

 

2. OXYJET PEELING

A kezelőfej segítségével, az oxigént és a vízpermetet szuperszonikus sebességgel (200m/s!) juttatjuk a bőr mély rétegeibe, ezáltal növeljük a bőr természetes rugalmasságát. Hatékonyan távolítjuk el  a bőr felszínén található elhalt hámsejteket.

Belülről hidratáljuk, töltjük fel a szöveteket, így a kollagén és elasztin termelését növeljük.

 

3. IONTOFORÉZIS – AKTÍV HATÓANYAGBEVITEL

A kezelőfejek változatos formájáknak köszönhetően, még a szemkörnyéket is kezelni tudjuk, így biztosítva a mélyrétegű  hatóanyag bejuttatást az arc minden területére.

Az aktív hatóanyagokat 10-szer(!) gyorsabban tudjuk bejuttatni a bőrbe, mint krémzés által. Az elektromos áram a hatóanyagok aktív bevitele mellett a vérkeringést is fokozza. A biológiailag aktív ionokkal aktiváljuk a sejteket, ezáltal segítjük elő a bőr megújulását.

 

4. LIFTING ARC MASSZÍROZÁS

Speciális fogásokkal lifting masszázst végzünk az arc-nyak-dekoltázs területén, kiemelt figyelmet fordítva az arc tónusának megemelésére az arc feszesítésére.

 

5. OXYGÉN SPRAY Hidratálás és Oxigénizáció

Kellemes permettel a bőr mély rétegein áthatolva, belülről hidratáljuk, töltjük fel a szöveteket, a kezelés hatására növeljük a mikrokeringést, segítjük az  arc fiatalítását.

 

6. ALGÁS PEEL-OFF MASZK felvitele