(1) 251-59-52 +36-30-436-60-80

HAJGYÓGYÁSZAT

Haj- és fejbőr betegségek kezelése gyógynövény alapanyagú ORising termékekkel.

Hajgyógyászat

Hajgyógyászat és termékeik

Hajhullás, hajritkulás, alopeciak, zsírosodás, seborrheas fejbőr, korpásodás esetén, a száraz, festett, sérült haj regenerálására az ORising termékcsalád személyre szabott kezeléssorozatot kínál, amely megszünteti a fejbőrön tapasztalt működési zavarokat, helyreállítja a biokémiai egyensúlyt. Ön a diagnózis felállítása után választhat a szalon- vagy az otthoni kezelés között, mert a személyes analízislap segítségével otthon is képes gyógyítani, ápolni fejbőrét, haját az ORising termékeivel.

Hajgyógyászat – a diagnózis felállítása

Haj-és fejbőrbetegségek kezelése gyógynövény alapanyagú ORising termékekkel. A fejbőr problémáinak pontos meghatározását hajgyógyászaink egy háromszázszoros nagyítású pontos képet adó mikrokamera segítségével végzik. Ez képes egyértelművé tenni azokat a kiváltó okokat, amelyek szabad szemmel nem láthatók.

Hajgyógyászat és a kozmetológia

A kozmetológia olyan tudomány, amely akkor tud igazán értékeset alkotni, ha összetett kutatást folytat a kémia, a bőrgyógyászat, a toxikológia, a gyógyszerkutatás és a mikrobiológia területén is. Mindegyik szakterület tudása kell az olyan termékhez, amely tökéletesen tiszteletben tartja a fiziológiát, a bőr egészséges szerkezetét, a biokémiai egyensúlyt.

Hajgyógyászat: a kozmetológia tehát nem egy független tudományág a többi között, hiszen folyamatos segítségre van szüksége a társtudományoktól, hogy azok eredményeinek egyesítésével képes legyen létrehozni a tudományos tapasztalatok és a mindennapi igény találkozását.

Hajgyógyászat: a modern kozmetológia nem ismer határokat a kutatások ösztönzésében és az eredmények szintetizálásában, hogy kielégíthesse az emberek egyre növekvő igényét termékei és eljárásai iránt. A hajas fejbőrproblémákkal küszködők nyugodtan rábízhatják tehát magukat a kozmetológusra és azok tapasztalatára, akik a megfelelő eljárások során kifogástalanul alkalmazni tudják a legmodernebb kozmetológiai termékeket is.

Hajgyógyászat: több mint 45 éve annak, hogy az Orising kozmetológusai mindig a kornak megfelelő leghaladóbb tudományos eredmények segítségével, hosszú kísérletsorozatokban, szigorú ellenőrzés mellett fejlesztik az újabb és újabb termékeket. Az elégedett felhasználók ennek a munkának a gyümölcseit élvezik világszerte.