(1) 251-59-52 +36-30-436-60-80

HULLÁMMASSZÁZS

3.000 Ft / alkalom

5 alkalom:    12.500 Ft


A TÖKÉLETES NYIROKKERINGÉSÉRT és MÉREGTELENÍTÉSÉRT

Hullámmasszázs

Milyen problémára hatásos?

Kivezeti a a nyirokrendszerben és a szövetekben felhalmozódott méreganyagokat, ami többnyire a cellulitot okozza. A hullámmasszázs tornáztatja fokozza a vérkeringést, és a kötőszövet mikrocirkuláris keringését helyreállítja.

Hogy működik?

A presszoterápiás gép egy gépegységből, két un. csizmából, és egy derékövből áll. Ezek kis rekeszeket tartalmaznak, melyeket a készülék kompresszora a kezelés közben hullámszerűen felfúj, majd leenged.

 

Mennyi ideig kell alkalmazni?

20-30 perc, melyet önmagában kúraszerűen végezve célszerű alkalmazni. A hullámmasszázs tornáztatja fokozza a vérkeringést, és a kötőszövet mikrocirkuláris keringését helyreállítja.

 

A narancsbőr elleni harcban, és a sikeres alakformálás elérése érdekében, használata szinte elengedhetetlen, hogy legalább 3-4 héten keresztül, heti 2-3 alkalommal végezze a presszoterápiát.

EGÉSZSÉGES NYIROKKERINGÉS NÉLKÜL

LEHETETLEN AZ ALAKFORMÁLÁS !

A fennálló állapotok gyanúja esetén sem végezhető a kezelés vendégeink érdekében.

 

SZERETNÉ, HA A NYIROKKERINGÉSE EGÉSZSÉGES LENNE?

 

SZERETNÉ TARTÓSSÁ TENNI A FOGYÁSÁT?

 

Jelentkezzen be egy ingyenes állapotfelmérésre, hogy segítséget adhassunk, mi az Ön számára a legcélravezetőbb alakformálási eljárás. Nem veszíthet semmit, maximum pár hasznos információval lesz gazdagabb.